dijous, 16 de desembre del 2010

Ara que l'any s'acaba

Nou web: Botigueta dels Desitjos
Regala desitjos personalitzats als teus amics i coneguts




La Botigueta dels Desitjos és una botiga on-line que permet enviar gratuïtament desitjos inspirats i personalitzats. Hi ha desitjos de tota mena: pràctics per a la vida diària, recomanacions culturals i d’oci, consells per cuidar el cos i la ment...
La Botigueta dels Desitjos ha obert les seves portes abans de cap d’any, moment idoni per regalar desitjos a coneguts, amics i familiars. Un cop passada aquesta data, la botigueta seguirà operativa amb nous desitjos i noves promocions.
Els usuaris de la Botigueta dels Desitjos poden proposar i enviar desitjos personalitzats. Aquests desitjos passen a formar part de l’oferta de la botigueta i de mica en mica, gràcies a la col·laboració de tothom, la botigueta ampliarà la seva oferta.

La Botigueta dels Desitjos és un projecte realitzat per Comunicació Digital i inte. Les dues empreses han unit esforços per oferir una botiga on-line on tothom pugui passejar, remenar i triar els desitjos que més els agradin.
Comunicació Digital
Comunicació Digital és un equip de professionals especialitzat en usabilitat en entorns digitals: pàgines web, intranets, programaris, portals, xarxes socials, aplicacions, botigues en línia, llibres digitals, plataformes d’aprenentatge... L’objectiu de Comunicació Digital és fer la vida més fàcil als usuaris del món digital fent interfícies usables. Comunicació Digital treballa com un taller on cada projecte s’aborda des de la singularitat, tenint cura de tots els detalls.

inte
inte té per activitat principal la prestació de serveis de consultoria i desenvolupament Internet. Fundada el 1997, la principal missió d'inte és apropar solucions web intel·ligents al món real del negoci. Les principals àrees de treball d'inte són: serveis web d'integració gràfica, programació, gestió de continguts, i serveis avançats de col·locació i allotjament.