dimarts, 14 de febrer del 2012

Pinterest: on una imatge val més que mil paraules

Pinterest és l’enèsima xarxa social que ha aparegut i es por definir com un tauler d'anuncis online per a compartir "coses" que vas trobant a la xarxa, en especial imatges. Tot allò que trobem ho podem agrupar en categories, i els nostres amics/seguidors les poden comentar, reenviar, opinar sobre elles, etc.
Podem usar Pinterest per desar enllaços, imatges o vídeos que ens agradin. De fet a Pinterest les imatges són un element fonamental és com mostrar els nostres marcadors o favorits del navegador a Internet per a que tenir-los sempre a l'abast, compartir-los o trobar gent amb gustos similars.
Pinterest per a professionals i aficionats a la fotografia i el disseny: podem usar Pinterest per a mostrar les nostres obres al públic i a la vegada inspirar-nos veient el que fan els altres.
Pinterest per a empreses: com a aparador el poden utilitzar per a mostrar els seus productes, campanyes de publicitat, retrospectives sobre els seus productes, diferents tipus de reculls fotogràfics sobre la marca, etc.
Sens dubte Pinterest és un aparador magnífic, on hi ha moltes imatges i poques paraules.