dimecres, 25 de juliol del 2012

Premis Blocs Catalunya 2012

Un any més s'obre la convocatòria dels Premis Blocs Catalunya, per l'edició d'enguany el procés de votació està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi, però per fer-ho caldrà registrar-se com a usuari a la web de l'associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement). El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password o directament amb l’usuari personal de facebook o twitter.

Procés de votació Premis Blocs Catalunya 2012
El procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2012 està obert, fins al 10 de setembre, a qualsevol persona que vulgui participar-hi. Per fer-ho, primer caldrà registrar-se com a usuari a la web de STIC.CAT. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password, o també amb l’usuari personal de Facebook o Twitter. Totes aquelles persones que es van registrar per inscriure el seu bloc ara poden utilitzar el mateix usuari, sense necessitat de registrar-se de nou.

Un cop registrat, s’accedeix al panell d’usuari STIC.CAT des d’on poder veure el taulell de votació del Premis Blocs 2012, on hi haurà les 15 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blocs que hi ha inscrits, ordenats alfabèticament i per perfils (personal, professional i corporatiu).

L’usuari disposa d’un total de 15 vots per repartir a raó de 1 vot per categoria temàtica, independentment de si es tracta d’un bloc personal, professional o corporatiu. Un cop votada una categoria, el vot quedarà enregistrat i no es podrà canviar.

El sistema informa en tot moment a l’usuari dels vots que encara no ha utilitzat, de les categories on ja ha votat i dels blocs pels quals ho ha fet.

El procés de votació no s’ha de completar en una mateixa sessió, sinó que es pot interrompre en qualsevol moment i reprendre’l posteriorment.

Va, voteu a limitnordest com a  millor bloc de temàtica TIC - personal.